Jurovizsön - Eurovízió magyarosan

Az Eurovíziós dalverseny magyar szemszögből

E-mailezz nekünk

Címkék

2012 01 28 (4) 2012 02 04 (3) 2012 02 11 (1) 2012 05 26 (1) anmary (1) Anri Jokhadze (1) antifitnessclub (2) aphrodisiac (1) beautiful song (1) bebe and the change (2) Be My Guest (1) buranovskiye babushki (1) Can Bonomo (1) caramel (3) compact disco (5) Crno I Belo (1) dancs annamari (2) Donny Montell (1) döntő (2) Dont Close Your Eyes (1) eleftheria eleftheriou (1) előadók (27) elődöntő (9) esélyek (1) Euphoria (1) eurovízió 2012 (38) euro neuro (1) Eva Boto (1) fábián juli & zoohacker (3) Filipa Sousa (1) Gaitana (1) gallusz niki és vizy márton (2) greta salóme & jónsi (1) gyurcsik tibor (3) heinz gabi biga (3) Im A Joker (1) indulók (28) iris (1) ivi adamou (1) izabo (1) jedward (1) Joan Franka (1) jurovizsön (32) Kaliopi (1) kállay saunders andrás (2) király linda ben viktor (3) kiss gina (2) kökény attila és bencsik tamara (2) Korake Ti Znam (1) köztévé (11) krisz rudi (3) Kurt Calleja (1) Kuula (1) lăutar (1) la la love (1) Litesound (1) Loreen (1) Love Is Blind (1) Love Me Back (1) Love Unlimited (1) magyarország (33) mandinga (1) Max Jason Mai (1) Maya Sar (1) monsoon (2) när jag blundar (1) Nebo (1) never forget (1) Nije Ljubav Stvar (1) nika (3) Nina Badric (1) Ott Lepland (1) party for everybody (1) pasha parfeny (1) pély barna pál eszter és pál istván szalonna (2) pernilla (1) puskás peti (2) rambo amadeus (1) résztvevők (26) rona nishliu (1) shouldve known better (1) sinplus (1) Sofi Marinova (1) soluna samay (1) sophistic (2) sound of our hearts (1) Stay (1) suus (1) szavazás (2) the social network song oh oh uh oh oh (1) This Is The Night (1) time (1) tolvai reni (2) Tooji (1) tóth gabi (3) trackshittaz (1) unbreakable (1) valentina monetta (1) Verjamem (1) Vida Minha (1) videó (1) waterline (1) We Are The Heroes (1) woki mit deim popo (1) would you (1) You And I (1) zaleilah (1) Željko Joksimović (1) zsűri (3) Címkefelhő
Music
bleka tänder Award Winning Musician's &  Music Blogs - BlogCatalog Blog Directory Miner.hu

Eurovíziós Dalfesztivál 2012: A második elődöntő elemzése II.

2012.02.07. 12:44 :: sziger

Néhány gondolat a produkciókról. Úgy gondoltuk, hogy látva a múltheti adást a versenyzők fel voltak készülve, hogy esetleg a zsűri néhány "kedves" szóval illeti őket, de szerencsére ez a része is változott a műsornak.

Szóval a produkciók!

11. Monsoon - Dance
Azt kaptuk, amit vártunk. Elment. A tánc érdekes volt. Az ének néha kicsit elcsúszott, de nem volt vészes. Egy klubban szerintünk nagyon jó hangulatot tud teremteni, de azért nem nemzetközi.

12. Puskás Péter - Csillagok
Gundit énekesként és színészként is lenyűgözte. Szerintünk valami hiányzott a színpadképhez, mondjuk egy táncos a háttérben, vagy valami lehetett volna. Egyetértettünk a zsűri pontszámával, nem volt rossz, bizonyos értelemben egyedi, de nem a Jurovizsönre való.

13. Sophistic - Yeah OK!
Nem tudtuk eldönteni, hogy Patsy (a kékruhás) mikrofonja rosszul lett beállítva, vagy tudatosan nagyon halkan énekel, hogy ne halljuk ki annyira, amit ő nem szeretne, hogy nem olyan jó..., de a mosoly az nagyon megy neki, mindegy, hogy éppen mit mondanak neki, róluk. A leggyengébb produkció volt a műsorban, bár a lányok nagyon szexisre vették a figurát, ez nem elég, és nem csak a Jurovizsönön..

14. Fábián Juli & Zoohacker - Like A Child
Az tény, hogy szerintünk valamelyik másik dalával sokkal nagyobbat szólt volna, de a hangja ebben is úgy szólt.., meglepődtünk, hogy majdnem lemaradt a döntőről. Lehet, hogy jobb lenne, ha nem idén, nem ezzel a dallal küldenénk ki, de mindenképpen a 8-ban a helye, és talán kijelenthetjük azt is, hogy az egyik legtehetségesebb énekesünk.

15. Kiss Gina - Chasing Dreams
"Ezt a dalt köszönetnyilvánításnak szánom.."-Ezt mondta Gina a dal előtti kisfilmben, szerintünk ez célba is ért. Mindenképpen profitált a dalból, és láthatóan jól érezte magát a showban, de mi sem utaztatnánk el Bakuba.

16. Anti Fitness Club - Lesz, Ami Lesz
Koncerthangulat volt, ez esetben nem is hiányoltunk "valami történést" a színpadról, a zenekarnak mondjuk lehet, hogy hiányzott az éneklő közönség a fíling kedvéért.. Jó volt, nem láttunk/hallottunk semmi problémát az előadásban. Előzetesen mi láttunk esélyt a továbbjutásukra, de a közönség és a zsűri nem minket igazolt.


17. Veres Mónika "Nika" - This Love
A "sötét ló" befutott. A zsűri elolvadt. Nika ott van a döntőben. Mi továbbra is azon az állásponton vagyunk, hogy ne a díva-vonalat képviseljük inkább idén, de ha mégis így döntenek, akkor Nika kétségtelenül jó döntés, legalábbis ez az előadás jobban sikerült élőben, mint gondoltuk.

18. Gyurcsik Tibor - Back In Place
Hát tévedtünk, be kell ismernünk. Szinte semmi esélyt nem láttunk arra, hogy Tibi ott legyen a 8-ba, de ott van, a zsűrinek hála.. Továbbra is tartjuk magunkat az álláspontunkhoz... Meglátjuk szombaton, hogy mi lesz még ebből.

19. Tolvai Renáta - Élek A Szemeidben
Se Reni, se András... Az előadás Tolvai Renis volt, mind hangban, mind képben. Azt már a Megában láttuk, hogy szeret látványos, "világsztáros" képet létrehozni. Bár mi "továbbjuttattuk" az előzetes történések, és nem a saját tetszésünk alapján, most örülünk, hogy tévedtünk.

20. Király Linda & Ben & Viktor - Untried
A "megosztottságunk" nem múlt el az élőshowban mutatott produkció alapján sem. Egyikünk sok(k)nak érezte, míg másikunk továbbra is a lehetőséget látja Királyékban. A zsűri is "megosztott", de végül "másikunk" felé hajlottak el. Bár Linda valóban meghökkentő jelmezben lépett színpadra, az tény, hogy ez a vonal lehet nagyon sikeres, hiszen megjegyzik az emberek vagy pozitív, vagy negatív értelemben, de nyomot hagy, az biztos.
 

Szólj hozzá!

Címkék: elődöntő puskás peti monsoon nika antifitnessclub tolvai reni sophistic eurovízió 2012 fábián juli & zoohacker gyurcsik tibor király linda ben viktor kiss gina 2012 02 04

A bejegyzés trackback címe:

https://jurovizson.blog.hu/api/trackback/id/tr464075050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása